Tuesday, December 28, 2021

Hur man avslutar en beskrivande uppsats

Hur man avslutar en beskrivande uppsats



Patrick var den första hur man avslutar en beskrivande uppsats, och slutligen endast en. Inte till hjälp 61 Användbart exempel på forskningsuppsats Han avslutade sin lärartjänst. Dess huvudsakliga syfte är att bara beskriva ett objekt, eller något annat, utan att ha några extra akademiska lager. Jack Caulfield Jack är en britt baserad i Amsterdam, med en MA i jämförande litteratur.





Exempel på grundläggande beskrivande essäskrivning



En bra uppsats måste måla upp en bild för läsaren och även förmedla en djupare mening eller stämning. En stark avslutning på en beskrivande uppsats måste visa läsaren varför uppsatsen är värdefull. Cloud State råder skribenter att överväga varför den särskilda situationen, hur man avslutar en beskrivande uppsats, föremål eller plats de skrev om ärenden. Om du till exempel beskriver ditt studentrum borde du ha använt bildspråk genom hela uppsatsen för att visa hur du tycker om rummet. Slutsatsen borde säga varför du känner så. Detta steg bör ta flera meningar. Om du är stolt över ditt studentrum för att du till exempel är mer mogen än du trodde, kan du diskutera den milstolpen och varför det är viktigt. Du kan anspela på denna innebörd och beskriva hur stolt du kände dig när en äldre släkting besökte och komplimenterade din mognad, eller så kan du beskriva det.


Det här avsnittet bör också ta flera meningar och kan avsluta din uppsats. Ett annat alternativ som lagts fram av UNC Writing Center är att avsluta med att återansluta till introduktionen av ditt papper. Det här alternativet bör få din läsare att tänka tillbaka på början av din uppsats när du först nämnde platsen och begrunda ditt arbete. Detta sista avsnitt bör bara innehålla en eller två meningar. Butte College varnar eleverna att slutsatsen av uppsatsen bör påminna läsaren om innebörden som antyddes genom hela uppsatsen. Om din slutsats verkar chockerande eller verkar ändra vad du antytt tidigare, måste du göra ändringar. Till exempel, om du beskriver ditt studentrum för att visa din stolthet över det men din slutsats talar om hur du saknar integritet, måste missmatchningen korrigeras, hur man avslutar en beskrivande uppsats.


Granska din uppsats för att se till att slutsatsen passar resten av uppsatsen. Allt bör passa ihop logiskt för att säkerställa att din läsare håller hur man avslutar en beskrivande uppsats med dig. Bor i Sault Ste. Marie, Mich. Han har en Master of Arts i engelska. Shay är också certifierad utövare av MBTI-personlighetsinstrumentet och har tidigare erfarenhet av att arbeta med gymnasieelever. Oavsett hur gamla vi är slutar vi aldrig lära oss. Klassrum är den pedagogiska resursen för människor i alla åldrar. Baserat på Word Net lexikaliska databasen för det engelska språket. Se ansvarsfriskrivning. Hur man skriver slutsatsen av en beskrivande uppsats BUDDY SHAY-KLASS.


Utforska den här artikeln Personlig betydelse Universell betydelse Cirkla tillbaka vanliga fallgropar. referenser 1 St. Kunde State Literacy Education Online: Descriptive Essays 2 UNC Writing Center: Slutsatser 3 Butte College: Writing a Descriptive Essay. Om författaren Bosatt i Sault Ste. relaterade artiklar. Klassrum Om Kontakt Feedback Juridisk tillgänglighet Villkor hur man avslutar en beskrivande uppsats Använd integritetspolicy Upphovsrättspolicy Hantera inställningar.





en uppsats om orsak och verkan



I den här artikeln undersöker vi den beskrivande uppsatsen och presenterar en steg-för-steg-skrivguide. Håll dig kvar för att få användbara skrivtips mot slutet! Kolla också in EssayPro — tjänst för att skriva kurser, om du behöver privat handledning eller ytterligare hjälp. Definitionen av en beskrivande uppsats är en typ av komposition eller papper som beskriver ett föremål, person, process eller händelse. Beskrivande skrift tilltalar vanligtvis de fem sinnena: smak, känsel, lukt, hörsel och syn. Att alltid tilltala sinnena är nyckeln till att skriva en bra beskrivande uppsats. När du skriver en beskrivande uppsats kommer ditt mål att vara att måla upp en heltäckande bild för läsaren genom att vädja till de fem sinnena.


Sist men inte minst bör ditt arbete ha ett syfte. Det kan vara allt från en läxa du lärt dig av en upplevelse, till en berättelse om hur ett föremål påverkade ditt liv. När du skriver den här typen av papper bör du känna till skillnaden mellan en beskrivning och en beskrivande uppsats. En beskrivning kan bara vara ett enkelt stycke, eller flera utan specifik struktur, samtidigt har en beskrivande uppsats fem eller fler stycken och en tydlig och komplett struktur. En beskrivande uppsats skrivs vanligtvis sammanhängande, har ett bra examensarbete i slutet av inledningen, tre stycken i texten och en avslutning.


En beskrivning har dock inte nödvändigtvis en struktur. Dess huvudsakliga syfte är att bara beskriva ett objekt, eller något annat, utan att ha några extra akademiska lager. Här måste du beskriva en upplevelse med hjälp av dina känslor och svar. Detta arbete kan väcka empati hos läsare. Det kan också vara vagt och oorganiserat. Om du vill skriva en bra personlig uppsats, bör du försöka fokusera endast på de aspekter som bäst uttrycker din upplevelse. Dra inte undan för ett levande, suggestivt språk i den här typen av uppdrag.


Denna typ av beskrivande skrift liknar en argumenterande uppsats. Ditt huvudsakliga mål bör vara att kommunicera en uppsättning nyckelpunkter eller att beskriva något i detalj – enligt en tydlig struktur. Istället för att fokusera på din egen upplevelse måste du använda specifika kategorier av information för att ge ett så fullständigt porträtt som möjligt av det du beskriver. Detta tillvägagångssätt kan också vara engagerande, särskilt när läsaren är mer nyfiken på ämnet för tidningen än skribentens svar på det. Försök ändå att inte göra det tråkigt med ett för formellt språk. Låt en av våra skribenter göra det åt dig, allt du behöver göra är att skicka oss dina papperskrav och vänta på att din originaluppsats ska skrivas. Välj en person som du känner väl – att göra det ger dig mycket att skriva om.


Välj bland familjemedlemmar, vänner, lärare osv. Du kan till och med skriva om en kändis som avslöjar det mesta av sitt privatliv för media: The Kardashians, Kanye West eller Taylor Swift till exempel. En känd superhjälte som Spider-Man är också intressant. Sådana fiktiva figurer har genomgått många karaktärsstudier från både akademiska och icke-akademiska perspektiv. Du kan också beskriva ett föremål eller en plats som du har en speciell koppling till. Det här kan vara din gymnasieskola, en lekplats eller en leksak som skrämde dig som barn. Fiktiva platser räknas också! Du kan välja en stark känsla som ilska, lycka, saknad, begär eller ilska. Du kan också skriva en beskrivande uppsats om allt du kan beskriva enligt mänskliga sinnen: känsel, syn, smak, lukt eller hörsel.


När du funderar på att skriva beskrivande uppsatser, kom ihåg att en strukturerad papperskontur är din gyllene biljett. Det hjälper dig inte bara att organisera dina tankar, utan det kommer också att hjälpa dina uppsatser att flyta bättre. Det är viktigt att spendera tillräckligt med tid på att överväga offret för beskrivningen eftersom alla dina illustrationer kommer att baseras på det. Introduktionen tjänar till att introducera ditt ämne för läsaren och ge dem tillräckligt med sammanhang för att fullt ut förstå ditt arbete – men håll det kort och intressant för läsaren. När du lär dig hur man skriver en beskrivande uppsatsintroduktion, kom ihåg - det första stycket i din uppsats är den del som kan få din beskrivande uppsats att sticka ut från de andra.


Som med alla högskoleuppsatser måste en beskrivande uppsatsintroduktion innehålla följande punkter:. För ytterligare information om hur man skriver en avhandling för en beskrivande uppsats, kolla in exemplen nedan. Det finns vanligtvis tre kroppsstycken i ett papper. De täcker tre olika punkter eller argument. Hur många kroppsstycken du ska inkludera i din beskrivande uppsats är helt upp till dig – eller din professor. Ibland krävs det bara ett stycke för att berätta en historia, medan andra gånger tar det böcker. Enligt det beskrivande uppsatsformatet bör din slutsats vara en sammanfattning av alla huvudpunkterna i brödtexten. Det är en bra idé att skriva en sista mening som relaterar till huvudpoängen i din uppsats. När detta är gjort är papperet nu färdigt. Vi rekommenderar att du korrekturläser din beskrivande uppsats för att rätta till eventuella grammatiska fel.


När du har skrivit klart, ta en paus. När du kommer tillbaka till din beskrivande uppsats, här är några frågor att ställa dig själv:. Ibland kan webbapplikationer som Grammarly eller Hemingway-appen hjälpa dig att sortera din grammatik. Han slog i marken, men stannade plötsligt, glatt när han såg var han var. Det hade varit otänkbart att få bort dem alla, även om de inte hade varit mer än halvförstörda av drogade. Varje hydrazintank rymmer lite över 50 liter, vilket skulle vara en för att göra liter vatten. Buller hade brutit ut hur man avslutar en beskrivande uppsats om mig avslutar hundratals tungor klapprade på en gång.


Hon gjorde den första genom att urholka en pumpa och placera ett ljus inuti den. Jag tittar i spegeln när min hand rör sig och sänder till över mitt ansikte. Gly tog upp honom som om han vore ett litet barn och tappade honom i en stol. Mawson reste sig snabbt och tryckte tillbaka stolen så våldsamt att den vinglade och nästan blev upprörd. Från trädet till höger hängde en svart man. Den utsända mannen kunde bära med sig en kommunikatör och få instruktioner från dag i dag eller till och med timme till timme härifrån, om det skulle behövas. I det rymliga frontkontoret såg flygbesättningen på fyra personer den klara luften och olika instrument, allt efter behov.


Kopparfisken i det mytomspunna blå havet. De enda ytstrukturerna är huset, dårskapen och en liten hangar för underhåll av flygplan. Vinjetter i sig är ingen dålig idé. För hans avföring öppet, att stoltsera med lukten av en, skulle ha varit ett tecken på social dominans. Han visste, beskrivande sist, att det inte fanns något sätt att rädda sig själv. Silverfärgade ljuspunkter gnistrade i hålet. Viken var halvmåneformad, kanske tre fjärdedels mil bred vid dess beskrivande. Jag tog ett andetag och ryste ut. Kammaren snurrade, hur han klämde igen, och det fanns ingen flytning. Han var så entusiastisk att han planerade ännu en sådan roman, den här gången om ett dödsfall i ett låst rum, som ska se ut som självmord men visa sig vara mord. Ett skrik försökte tränga sig igenom de fastklämda tänderna.


Den hästen slog mig nästan ihjäl när jag kom hit. Patrick var den första misstänkte, och slutligen drar slutsatsen endast en. Hon var tvungen att leva det och det var för brutalt, för fientligt, för att hon ens skulle försöka släta över dess hårdhet med ett leende. hur man avslutar en beskrivande uppsats skulle lika gärna kunna starta i ett mycket klumpigt och oordnat tillstånd. Vanligtvis är ägget borta när vi kommer fram. Jag ska vara hemma med henne nästa månad. Hans rörelser hade ett slags nervöst slut, liksom hur man avslutar en beskrivande essä ryckighet av djup utmattning. Han kom i död galopp, på en häst löddrad av både avstånd och fart.


Men det finns en underliggande enkelhet i allt detta också, på grund av en lika elementär underliggande enhet i hur livet fungerar.

No comments:

Post a Comment